Wat we doen

U bent hier: Home - Wat we doen

UITVOERING

Wij leveren een snelle, efficiënte en doelmatige aanpak van zaken die een gevaar opleveren van de openbare orde of afbreuk doen aan een veilige woon- en leefomgeving. Wij doen dit door onze unieke kennis en ervaring op dit rechtsgebied: een specifiek vakgebied dat voor veel gemeenten en juristen geen dagelijkse praktijk is. Wij verzorgen alle schriftelijke correspondentie en zo nodig de vertegenwoordiging in bezwaar, een eventuele voorlopige voorziening en beroep.

BELEID

Wij leveren, naast de uitvoering, ook de aanpak die u wenselijk vindt in beleid. Wij schrijven voor u beleidsstukken als verordeningen (APV), handhavingsstrategieën, beleidsregels of kunnen uw bestaande regelgeving actualiseren. Door onze praktijkervaring zorgen wij ervoor dat deze beleidsstukken helder en concreet zijn, waardoor de door u gewenste aanpak mogelijk is.

OPLEIDING

Wij verzorgen opleidingen op het gebied van handhaving (openbare orde). Handhaving van de openbare orde is een specifieke vorm van handhaving waarvoor, zo is ons gebleken, weinig opleidingsmogelijkheden zijn die echt gericht zijn op de praktijk. Door onze praktijkervaring kunnen wij een zeer praktijkgerichte opleiding, met vele actuele voorbeelden, voor u verzorgen. Deze passen wij, waar mogelijk, aan op de plaatselijke regelgeving zodat de deelnemers dit direct kunnen toepassen.

 


Meer informatie?

Stuur een e-mail

Back to top