Over ons

U bent hier: Home - Over ons

Over ons

Ferm-Advies bestaat uit Astrid Arnold en Arie Hogendoorn. Samen hebben wij ruim 30 jaar ervaring op het gebied van handhaving in allerlei zaken. De laatste jaren heeft zich dit toegespitst op de openbare orde en juist in die periode heeft onze samenwerking zich verdiept. Deze samenwerking kenmerkt zich door een unieke combinatie van kennis, ervaring en competenties. Door onze competenties en onze manier van samenwerken vormen wij een uitstekend duo dat snel, effectief en pragmatisch handelt. Indien nodig zoeken wij grenzen op en zoeken wij naar creatieve manieren om een situatie aan te pakken. U krijgt niet één jurist, maar een excellent team.

Astrid Arnold – Jurist

Astrid is specialist op het gebied van handhavend optreden door een bestuursorgaan. Door haar ruime ervaring, ook met het coachen en begeleiden van mensen, is Astrid in staat om mensen te verbinden en hen mee te nemen in soms moeilijke besluiten. Zij is sociaal en communicatief zeer vaardig en haar enthousiasme werkt aanstekelijk.

Astrid is in 1993 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht in de richting Staats- en Bestuursrecht en de richting Privaat- en strafrechtelijke rechtspraktijk. Sinds haar afstuderen heeft zij, na een korte periode bij een advocatenbureau, bij verschillende gemeenten gewerkt. Dit waren enkele kleinere gemeenten en de laatste jaren een G4 gemeente. Zij heeft na haar studie nog diverse opleidingen/cursussen gevolgd. Vakinhoudelijke, maar ook op het gebied van management, coaching en communicatie.

Bel 06 – 10 95 75 47 Stuur een e-mail

Arie Hogendoorn – Jurist

Arie is specialist op het gebied van handhavend optreden door een bestuursorgaan. Arie is snel, besluitvaardig en heeft lef in wat hij doet. Hierdoor is hij in staat om als het moet een grote productie te leveren. Arie houdt altijd zicht op de gevolgen en risico’s van handhavend optreden en is in staat om voor deze soms lastige besluiten het benodigde draagvlak te creëren, soms zelfs bij de overtreder.

Arie Hogendoorn is in 2005 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Hij studeerde hier rechten, richting Staats- en Bestuursrecht. Na zijn studie heeft hij zes jaar werkervaring opgedaan, via een detacheringsbureau, in verschillende overheidsorganisaties. Daarna trad hij vast in dienst bij een G4 gemeente. Hij is bekend met alle facetten van een gemeentelijke organisatie. Hij heeft naast zijn werk verschillende trainingen en opleidingen gevolgd, met name gericht op de handhaving van de regelgeving.

Bel 06 – 11 35 89 86 Stuur een e-mail
Back to top